Før jul

Før jul

Besøk på brannfjellhytta

Høsttur Sjusjøen

Her er fem glade jenter på tur. Et islagt Sjusjøen i bakgrunn

Tekst: Erik Helli – Foto: Gunnar Thoresen
Lørdag 23. oktober tok vi nok en gang turen opp til Brannfjellhytta som ligger på toppen av heisanlegget i Natrudstilen. Denne gangen gikk vi fra parkeringsplassen innenfor Rustad Hotell. Herfra går turen innover i flatt terreng og følger samme trase som “Sjusjøvannet” rundt.
Vi krysset Fjellelva ved Soria Moria , koia til Sjusjøen vel. Derfra går turen videre over myra.

Høsttur Sjusjøen

To spreke damer på tur. Sjusjøen i sin høstprakt i bakgrunn

Her er det lagt brede og solide klopper så her kan man faktisk gå tørrskodd i småsko. Langs traseen er det med jevne mellomrom satt opp rebuser noe som er et glimrende tiltak for å engasjere barna og som korter ned på den to timer lange turen.

Den siste kneika opp til hytta er bratt, men kort. Ikke lenge etter at vi har rundet den siste kneika slår den herlige og forlokkende lukten av varm hvetebakst mot oss.

Tøffe jenter på tur ved Nattrudstilen

Tøffe jenter på tur ved Nattrudstilen

Vel framme ved hytta møter det oss en utrolig trivelig og serviceinnstilt bakemester Arnfinn.

Arnfinn byr på varme snurreboller med melis, nystekte vafler med alt tilbør, det være seg rømme, brunost, sukker eller syltetøy. Og ikke nok med det; her trylles det også fram glutenfrie vafler! Slå den! Det er alltid morsomt å snakke med Arfinn og alltid har han et lunt smil på lur.

Arnfinn - Nattrudstilen

Bakemester Arnfinn på Brannfjellhytta.

Etter at godsakene var fortært fikk vi jammen servert en smakebit med innbakte pølser.

Rett og slett kjempegodt var det.

Ungene er også begeistret for å være med på tur dit opp for jammen har han ikke laget en egen rebusløpe for barna der oppe. For de som har gått løypa og leverer inn svarene vanker det en “fullført” premie. Rette svar kvalifiserer til trekning av to dagskort i skianlegget.

Måneskinn over Sjusjøen

Når kvelden senker seg over Sjusjøen.

På denne turen var vi med stort og smått 9 personer. Alle var enige om at vi hadde hatt en god opplevelse.

På hjemturen gikk praten om hvor hyggelig det hadde vært der oppe og for oss som hadde med oss “gjester” dit opp er det selvsagt ekstra hyggelig med en slik positiv mottagelse.

Dette er rett og slett merkevarebygging av rang.

Jeg avslutter som Håkon Brusveen, en av NRKs legendariske langrennsreportere:
“Nå eig je itte att flere superlativer”.

Lykke til med videre drift av kafeen din Arnfinn!

Kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.