Før jul

Før jul

Følg løyekjøring på Sjusjøen Opplevelser

Sjusjøen Opplevelser, turtips både sommer og vinter

Sommerstid er det fokus på vandring, løp og sykkelturer. I det vesentligste går turforslagene i fjellterreng. Så langt det er mulig har man forsøkt å unngå at turene følger Birkebeinervegen og Elgåsvegen. Turenes lengde er angitt i antall kilometer, men viktigere er at turene også har en indikasjon på antatt tidsforbruk.

Selv om mage av oss mener vi er godt kjent i området er det for de fleste mange stier og løyper vi enda ikke har forsøkt oss på. Ta en titt på Sjusjøen Opplevelser og se om du oppdager turer du ikke har prøvd ut enda. Her er turer for en hver smak og form, korte og lange. For de som er teknisk interessert kan vi fortelle at mange turer er målt opp med gps. Dette kan gjøre det enklere å finne fram.

Nettsiden gir også mulighet for å opprette en «Min side» og kan holde styr på de ulike turer du måtte velge å ta. Ønsker du å dele dine favoritturer med oss er du velkommen til å sende de inn her. Det er flott om du lager en liten beskrivelse og send gjerne med bilder. Del din tur med oss her;

Nettsiden har god lesbarhet på smarttelefon.