Før jul

Før jul

Hva vil vi så videre med Sjusjøen?

Så er altså første del over og spennende blir det å se hva som vil komme ut av møtet og hvordan samarbeidet vil utvikle seg. Fredag 21 februar avholdt de tre velforeninger, Rømåsen og Nattrudstilen Vel, Sjusjøen Vel og sist, men ikke minst Elgåsen, Aksjøen og Kuåsen Vel sitt lenge planlagte møte med tittel «Hva vil vi med Sjusjøen». Møtet var godt markedsført og drøye 220 personer dukket opp og bivånet det hele.

Møtet ble ledet av Andrea Kilen. Det gjorde hun på en utmerket og profesjonell måte. Først ut var leder i Sjusjøen Vel, Jan Ove Holmen. Deretter slapp ordfører i Ringsaker kommune til. I rask rekkefølge kom representant for de øvrige grunneiere og Odd Magnus Lillevold avrundet presentasjon-runden og holdt et godt innlegg i EAK Vels regi. Han pekte bla på de ulike problemstillinger som Sjusjøen står ovenfor og som vi ønsket svar på. Som vi vet er det for tiden en del rusk i maskineriet mellom Ringsaker kommune og grunneierne. Deretter var det lagt opp til spørsmål og innspill fra salen.

Vårt hovedmål for møtet er et ønske om et tettere samarbeide med partene. Det har vi god tro på at vi skal få til.
Ser vi bort fra at Ringsaker Almenning tjener noen ti-talls millioner på hytteutleie er hytteeiere grunneiernes eneste kunde. Det samme situasjon har vi ovenfor Ringsaker kommune.
Samtlige foredrag er tilrettelagt for nedlasting over.

Her kan du lese innleggene som ble holdt:

Kommentarer:

 • Tore E. Busengdal kommenterte 15. mars 2020, kl. 16:22:

  Hei
  Dette var et godt møte MENNNN ????
  Det ble IKKE sakt et ord om camping-vogner
  Det stå ca 300 vogner på tunet
  Atter en gang : er dette syndebukken ingen
  vil snakke med-om ? Der gjør KIVI og Sort 1

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.