Før jul

Før jul

Vellykket påskeskirenn på langfredag!

Skirenn - Sjusjøen Vel

Sjusjøen Vel i samarbeid med Pihl tok i år opp igjen tradisjonen med å arrangere påskeskirenn. Beslutningen ble tatt tett opp under høytiden med minimal tid til forberedelse og bekjentgjøring. Det til tross og med et heller dårlig vær, var det mer enn 400 glade og entusiastiske påsketurister som gikk den snaut 4 km lange løypa. Mer enn halvparten av disse var barn og mange av dem igjen, meget unge skiløpere. Som arrangør oppdaget vi raskt at de innlagte postene med spørsmål ikke var tilpasset de yngste, det samme må vi nok si om de fleste premiene.

Vår lille unnskyldning til det får bli at vi betrakter arrangementet i år som et testrenn med gratis deltagelse. Deltakerne kom med svært mange hyggelig tilbakemeldinger og positive kommentarer til forbedringer, noe som gjorde det enkelt for oss å bestemme at vi kommer tilbake neste års langfredag med ett nytt påskerenn, noe bedre forberedt.

Deltager nr 16 heter Johanne, 4 år, og hun gikk for Team Johanne, sammen med mormor og morfar. Som mange andre slet Johanne med til dels vanskelig skiføre og morfar kunne opplyse at Johanne ikke på noen måte var fornøyd med smøreteamet sitt. Hun fullførte imidlertid i fin stil og var av de som også ble trukket ut til premiering.

Kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.