Før jul

Før jul

Ønsker vi strøm innenfor Kroksjøen?

I vår ble det gjennomført avstemning for eller i mot strøm innenfor Kroksjøen. Det er Elgåsen, Aksjøen og Kuåsen Velforening som har forestått utarbeidelse av svarskjemaet, et skjema som det skulle vise seg ikke var godt nok laget.

Vi registrerer at meningene er delte og engasjementet blant hytteeierne har vært meget stort, og til tider i overkant aggressivt. Som bloggen til EAK s nettsider viser har saken avstedkommet mer enn 60 leserinnlegg. Så vidt vi har brakt på det rene er mer enn 90 % av innleggene for strøm. Allikevel har Pihl avsagt sin dom i saken og foreløpig valgt å sette foten ned. Det blir det bråk av slikt og det står å lese på birkebeinern.no at det nå er innkalt til et orienteringsmøte med påfølgende ekstraordinært styremøte.

Har du en mening i denne saken og innbyr vi til debatt. Under kan du poste din mening. Vi gjør for orden skyld oppmerksom på at ditt innlegg vil være tilgjengelig/synlig for alle.

Følg med i denne saken på birkebeineren.no

Kommentarer:

 • Anonym kommenterte 29. mai 2010, kl. 19:19:

  Meningene er mange om dette temaet. Det er mulig å finne gode argumenter for begge alternativer. Uansett er det vel en hver forenings oppgave å rette seg etter flertallet i medlemsmassen. Det er demokrati i praksis!
  Hilsen Anonym

 • Anonym kommenterte 29. mai 2010, kl. 19:22:

  Det ER vel slik på en hver forening Bør lytte til medlemsmassen og rette seg etter flertallet!
  Anonym

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.