Før jul

Før jul

Påskeskirenn med glade deltakere

Selv om det medfører en del arbeid, er det svært hyggelig for Sjusjøen Vel og Sjusjøen Langrennsarena å arrangere påskeskirenn langfredag. Dette på grunn av at alle viser stor glede og takknemmelighet over at dette enkle tilbudet er der for barnefamilier og andre som finner glede i gjøre noe litt annet i påska.

Påskeskirenn 2014, Sjusjøen Vel

Team Strøm- Roum. Mor og far med Jens 7år, Maja 10 og Eilif 2

Selv om det var liten kuling fra morgenen var det mer enn 500 som møtte fram i sola og stilte til start i den 1 km lange løypa. Det var seks poster med to spørsmål med tre svaralternativer. Kreative spørsmål tilpasset store og små, og av 200 innleverte svar var det bare tre som hadde tolv rette.  De tre var Sivert Lersveen, Johanne Lersveen og Per Finstad. Vi gratulerer.

Påskeskirenn i regi av Sjusjøen Vel 214

Torbjørg Fineid tipper vekta på Påskeegget

Siste post var å tippe vekt på et stort påskeegg, en populær sak. Her var det familien Strøm- Roum som gikk av med seieren, 12 g fra det faktiske vekt på 2464 g.

Påskeskirenn i regi av Sjusjøen Vel 214

Alisa Rocheva i fint driv under årets påskeskirenn

Etter innkomst var det varm saft og pølser til alle, og takket være et positivt næringsliv var det premier til en stor del av deltakerne. To timer etter start var alt over og vårt inntrykk er at alle gikk fornøyd hjem. Vi også!