Før jul

Før jul

Heståsmyra – Heretter Lunkelia

Pihl har nå starter opp arbeidet med reguleringsplanen for Lunkelia. Oppstartsmøtet med kommunen var den 16. juni og konsulentselskapet som er valgt til å utføre arbeidet er Arel +, med Olav Telle som prosjektleder. Sjusjøen Vel hadde et første møte med Pihl og prosjektlederen de 25. ds.

Vi ble der orientert om møtet med kommunen og referatet fra møtet er lagt ut på hjemmesiden. Varsel om oppstart blir offentliggjort i løpet av uke 27, og alle berørte hyttenaboer og ulike foreninger vil få oversendt varslet. I tillegg vil det bli offentliggjort i lokal presse. Alle som ønsker vil kunne gi innspill og fristen er 31.august.

Det ble fra Pihl og prosjektlederen uttrykt ønske om et et åpent og tillitsfullt samarbeide med Sjusjøen Vel. Styret vil komme tilbake til hvordan vi skal organisere dette arbeidet.

Referat fra oppstartmøtet kan du lese her.

Kommentarer:

  • Anne-Marie Flottorp kommenterte 25. august 2015, kl. 15:31:

    Helt forferdelig at nærområdet for barnefamiliene, blåbærlia vår, skal gjøres om til hyttefelt!Tilførselsveiene vil også ødelegge to av de viktigste skiløypene om vinteren, skogsløypa og fjell-løypa til Nordseter. Det er allerede nok skiløyper som er ødelagt ved at vi må krysse veier, av og på med skia.Føler ikke akkurat at du er på fjellet! Hilsen hytte-eier ved Heståsen, 222, med 9 barnebarn under 10 år.

  • Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.