Før jul

Før jul

Se hva som skjer….

Her er noen smakebiter på hva Sjusjøen har å tilby i vinterferien

Knerten kommer til Sjusjøen! Møt Knerten når Skiexpo Vintertur besøker Sjusjøen Langrennsarena lørdag 21.2 og søndag 22.2 kl. 10.00-16.00.
Masse aktiviteter og konkurranser for store og små. Premier. Gratis smaksprøver, give-aways. Vi sees på Sjusjøen Langrennsarena!
———-
NYHET! Matstasjonen, Sjusjøens nye serveringstilbud langs Birkebeinerløypa. Åpent hver dag kl. 11.00-16.00 frem til 1. mars, deretter lørdager og søndager frem til påske. Enkel servering for skiløpere. Vafler, kakao, kaffe, saft og pølser.
———-
Kanefart på Sjusjøen! Opplev en vinterkveld med dampende hester, lyden av bjeller og skinnende fakler. Servering av gløgg og kanelboller underveis.
Kr. 250,- pr. pers. For bestilling og mer informasjon, ring Åsli Ridesenter 900 66 499
———-

Prøv kiting på Kroksjøen, Sjusjøen! Sjusjøen byr på noen av verdens beste områder for snøkiting. Kiting passer for alle (fra 8 år), og aktiviteten kan tilpasses hver enkelt sitt ønske. For mer informasjon og bestilling, se kiteskolen.no
———-

Hilde GP Skiskole avholder PT timer på Sjusjøen de aller fleste dagene i vinterferien. Ønsker du en bedret skiteknikk og økt skiglede, har du muligheten nå i vinterferien! For mer informasjon og bestilling, se hildegp.no

———-
Midtfjellkoia, midt i Birkebeinerløypa , er åpen alle dager t.o.m. påske og er et fint turmål og varmebu for skiløperne på Sjusjøen. Betjent og enkel servering i helgene.
Alle er hjertelig velkomne inn!

Last ned programmet i sin helhet her