Før jul

Før jul

SOS lanserer nypreppa.no

Dette sier Sjusjøen & Omegn Skiforening

«Vi ønsker å tilby våre medlemmer god service og jobber hardt for å opprettholde Sjusjøen som Norges beste langrennområde.

Vi ønsker å tilby våre medlemmer god service og jobber hardt for å opprettholde Sjusjøen som Norges beste langrennområde. Ofte får vi henvendelser om hvilke planer vi har for kommende kjøringer. Det har vi tatt konsekvensen av! På vår nye web-app kan du nå få oversikt over våre planlagte kjøringer. Vi vil nå kunne fortelle deg som skiløper hvilke planer vi har for løypekjøring kommende timer/døgn. Her har vi altså først og fremst tenkt framtid, deretter sanntid og da faller fortiden automatisk på plass. Samtlige løypevalg tar utgangspunkt i Sjusjøen Langrennstadion og mange av dere vil nok dra kjensel på de ulike løypevalgene/runder. Enkelte løyper mangeler kart og høydeprofil, men i løpet av noen dager skal vi ha fått dette på plass.
I første omgang vil alle kunne benytte denne tjenesten, men etter hvert ser vi for oss at dette kun vil være tilgjengelig for våre medlemmer.
Denne beta-versjon og er i første omgang tilpasset smarttelefonen og lesebrett. Gå inn på www.nypreppa.no og test ut! Kun det beste er godt nok for Sjusjøen!»

Så det er bare å teste ut!

Kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.