Før jul

Før jul

SOS trenger deg!

SOS skal være en brobygger i Ringsakerfjellet. Og vi trenger deg som medlem, sier Johannes Haukåssveen. SOS står for Sjusjøen og omegn skiforening. Håpet er at minst halvparten av hytteeierne i Ringsakerfjellet skal være medlemmer innen to år.

Tekst: Chris Stiksrud

Vi håper også å få med mange fastboende i Ringsaker og Lillehammer som medlemmer, sier Haukåssveen. Formålet med den nystartede skiforeningen er å skaffe til veie finansiering for drift, utvikling og vedlikehold av stier, sykkelveier og skiløypenettet i Ringsakerfjellet.

Samarbeidspartnere

– Hvem står bak skiforeningen?
De som står bak SOS er RingsakerFjellet Fritid, Nes Almenning, Pihl AS, Ringsaker Almenning, de fem velforeningene i Ringsakerfjellet, næringslivet og hytteeiene. Skiglede AS har også gått inn som samarbeidspartner i Sjusjøen og omegn skiforening. Dessuten er Ringsaker kommune forespurt om å være med, og vi venter på svar derfra.

Egen nettside
Sjusjoen.com vil være SOSs informasjonskanal. Her vil du blandt annet finne informasjon om snø- føre-forhold, ski- sti- og sykkelkart, aktivitetskalender, turtips, bildearkiv, og blogg.

Påmelding kan du gjøre her: http://www.sjusjoen.com/

 

 • Thor Bye kommenterte 3. desember 2011, kl. 22:46:

  Ønsker medlemskap i SOS

 • Thor Bye kommenterte 3. desember 2011, kl. 22:47:

  Ønsker medlemskap i SOS
  Thor Bye
  Odins vei 5 A
  1413 Tårnåsen

 • Torbjørn Sneve kommenterte 3. september 2013, kl. 06:11:

  Ønsker medlemskap
  Torbjørn Sneve
  Øvreveien 35
  8516 Narvik

 • Steinar G. Karlsen kommenterte 8. april 2014, kl. 15:31:

  Jeg er medlem, og det tror jeg mange andre hytteeiere på Sjusjøen også er. Jeg håper virkelig kommunen bidrar også, slik som de suger maksimalt ut av oss hytteeiere i eiendomsskatt (selv om vi ikke eier eiendom, men bare bygsler). Da ville vi kanskje få en følelse av at de pengene ble brukt til noe vi også kan få nytte av.