Før jul

Før jul

Stor demonstrasjon mot utbygging av Lunkelia

Lunkelia….. Vi markerer vår motstand skjærtorsdag kl 14:00 på Fakkelmyra (vest for Sjusjøen Fjellkirke, nedenfor  tidligere «Matstasjonen» i Birkebeinerløypa.

Sjusjøen Vel har årsmøtevedtak på at vi går imot enhver form for utbygging i Lunkelia. Dette ut i fra at området er et yndet ferdselsområde sommer som vinter, og at  er det helt umulig å komme dit med bil på en forsvarlig måte. Ansvarlige utbyggere legger ikke ut nye hyttefelt hvor en er avhengig av å kjøre gjennom etablerte områder for å komme fram. Vi avviser alle veialternativer. Konsekvensene ved alle enten det være seg ulemper for nåværende hytteeiere eller at uopprettelige skader i naturen, er så store at dette må legges dødt. Høringsfristen for å komme med innsigelser er utvidet til 1. april og vi håper og tror at svært mange benytter seg av den muligheten.

Nei til utbygging av Lunkelia

Nei til utbygging av Lunkelia

Vi forventer pressedekning på årets aksjon på Fakkelmyra. Det blir appell ved velets leder Jan Ove Holmen og leder av Lillehammer DNT Ragnvald Jevne med flere.  Politikere i Ringsaker kommune og styret i Pihl er invitert. Gratis pølser og sosialt samvær. Ta gjerne med drikke og sitteunderlag og egne plakater med slagord mot utbyggingen. Vi ses!

Har du mulighet for å hjelpe til med praktiske oppgaver i forbindelse med aksjonen så ta kontakt med styrets representant i aksjonskomiteen, Tone Munz på tlf. 90952473. Følg for øvrig med på Facebook-siden NEI til utbygging av Heståsmyra Lunkelia.

 

Kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.