Før jul

Før jul

Styremøte i Sjusjøen Vel, 21.januar

Styret i Sjusjøen Vel ønsker å delta aktivt i utviklingen på SjusjøenStyret i Sjusjøen Vel ønsker å delta aktivt i utviklingen på Sjusjøen. Destinasjon Sjusjøen vil ha andelshavere fra en rekke påvirkere og beslutningstakere om utviklingen i fjellet generelt og på og rundt Sjusjøen spesielt. Ved aktiv deltakelse mener styret at interessene til hytteeierne best ivaretas.

Styret reagerer svært negativt på utspillene om serviceavgift ved tomtefestekontrakter i Brøttum Almenning. Sjusjøen Vel vil følge utviklingen og forventer at dette blir lagt bort.

Inntekter og kostnader utvikler seg i hovedsak som budsjettert og vi har en sunn økonomi.

Medlemstallet i Sjusjøen Vel er relativt konstant. Det er viktig å formidle fordelene i medlemskapet med ulike rabatter, informasjon gjennom Sjusjøposten og våre felles bestrebelser på å legge til rette for god trivsel for oss alle på Sjusjøen. Ut fra dette kan vi alle anbefale venner og naboer å benytte seg av medlemskapet. Samtidig ber styret nok en gang om hjelp med å holde medlemmers navn og adresser med telefonnummer og e-postadresse à jour. Da kommer informasjonen og Sjusjøposten til rett person til rett tid!

Apropos informasjon. Det er hyggelig at du leser dette på nettet. Vi skal tilstrebe oppdatering med fersk info på hjemmesida, fortsett å ”ta en titt”. Gi oss gjerne tips om ting som vi kan benytte, for å spre til mange.

Styret ønsker nå å gi et tilbud om å abonnere på Sjusjøposten samtidig som vi skal prøve et tilbud om løssalg av ”påskenummeret”.

Vennlig hilsen fra Styret.

Kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.