Før jul

Før jul

Styret informerer, årsmøte 9 april

Styret inviterer til årsmøte den 9. april 2022 i flerbrukshallen i Nattrudstilen kl 13.00.

Nytt av året er at årsmøtepapirene, som før ble publisert i Sjusjøposten, nå vil bli sendt ut til medlemmene på e-post. Alle dokumentene; årsmelding, årsregnskap, budsjett, strategiplan, handlingsplan osv. vil også bli lagt ut på velforeningens hjemmeside samtidig med utsendelse av papirene.

Som mange av dere har registrert, har styret henvendt seg til alle de medlemmene hvor vi manglet e-postadresse, for å få dette på plass i forbindelse med overgang til nytt medlemsregister. Velforeningen har gjort avtale med RUBIC for drift av vårt nye medlemsregister. Dette vil gjøre informasjonsflyten mye lettere for oss alle, med bruk av e-post, mulighet for app med «minsidefunksjon» og direkte kobling mot ny hjemmeside som er under utarbeidelse. Er det spørsmål om denne omleggingen, så vær snill å ta kontakt på post@sjusjoenvel.no, og vi skal svare og veilede slik at dette blir en positiv nyvinning.

Styret har siden årsmøtet på sommeren i fjor, arbeidet med en strategiplan for Sjusjøen Vel. Denne vil bli sendt ut sammen med øvrige årsmøtepapirer og planen vil bli gjennomgått på årsmøtet. Bakgrunnen for å legge frem en strategiplan er å synliggjøre arbeidet som velforeningen gjør, og vise medlemmene hva vi anser som viktige arbeidsområder for en velforening. Strategiplanen er treårig og rullerende. Styret håper og tror at dette vil engasjere medlemmene til å bidra med innspill og korreksjoner for den kursen som nå er valgt. Videre håper styret at dette vil kunne bidra til økt interesse og økt medlemstall for velforeningen.  Vi ser at det er mange oppgaver å ta fatt på, og mange muligheter for å være med på å utvikle vårt flotte fjellområde til å bli et enda bedre sted å være.  Ett eksempel på dette, er arbeidet som nå gjøres med tanke på landskapspleie i forhold til at fjellet nå «gror ned». Dette er omtalt i alle lokalavisene og vil også få omtale i dette nummer av Sjusjøposten. Det er også en rettledning for hytteeierne om hvordan man skal gå frem for å fjerne uønsket tilvekst på «egen» tomt og i eget nærområde.

Styret håper på godt fremmøte på årsmøtet lørdag før Palmesøndag, og ønsker dere alle velkommen til et interessant og hyggelig møte.

Vi benytter anledningen til å ønske alle våre medlemmer en riktig god påske!

Kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.