Før jul

Før jul

Vedtatt! Politikerene ønsker utbygging av Heståsmyra

Utbygging av Heståsmyra vedtatt i kveld!

Så er altså avgjørelsen tatt. Med knappest mulig flertall gikk komunestyret i kveld inn for utbygging av Heståsmyra.

Det var 20 av representantene som stemte for; og 19 i mot utbyggingen. Selv om vi denne gang ikke klarte å stoppe utbygingen, gjorde vi vårt ypperste i å påvirke de folkevalgte. Den jevne avstemningen viser også det.
Dette er en sak som har skapt et stort engasjement hos våre medlemmer. Vi ønsker å takke hver i sær for et stort engasjement.

Styret i Sjusjøen vel

Kommentarer:

 • Olav Slotnæs kommenterte 11. september 2014, kl. 06:06:

  Etter en slik stemmelikhet må vi virkelig håpe at eiere og styre av Pihl A/S snarest kommer sammen og gir bestyreren nye instrukser om å trekke forslaget om utvidelse av kommuneplanen, før ytterligere byråkratisk fremleggelse.
  Det ville være stort om Pihl A/S kunne innrømme at det var galt og å prøve å søke om utvidelse. Da ville vi, som ikke har stemmerett i kommunen og, jeg er sikker på at også alle de hytteeierne som har hytter på Sjusjøen og som er medeiere i Pihl A/S, ville forbli stolte av Norges desidert største og fineste hyttefelt.

  Pihl A/S har gjort og gjør et utmerket koordineringsarbeid sammen med kommunen om å oppgradere infrastrukturen med vann og avløp etc.- Nei la oss forbli stolte og samarbeidsvillige om å bygge ut allerede planlagte og foreliggende kommuneplaner med sine LNF-områder for oss gamle og nye hytteeiere her på Sjusjøen.

 • Tore Lie kommenterte 11. september 2014, kl. 14:53:

  Når skal grådigheten ta slutt på Sjusjøen? Når hele fjellet ser ut som et boligområde?

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.